Haemme kesätyöntekijöitä kesäksi 2021!

Haemme kesätyöntekijöitä kesäksi 2021!
2020-02-21 09:45

Haemme organisaatioomme kesätyöntekijöitä seuraaviin tehtäviin: tuotanto (koneistamo, kokoonpano ja logistiikka), myynti & markkinointituotekehitys sekä laadunhallinta ja asiakastuki. Täytä hakemuksesi heti, sillä vapaat paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

HAE KESÄTÖIHIN TÄSTÄ!

Tuotanto

Omassa komponenttivalmistuksessamme on käytössä laaja konevalikoima moderneja sorveja ja koneistuskeskuksia, hiomakoneita sekä erikoistyöstökoneita kuten lanka- ja kipinätyöstölaitteet. Lisäksi hyödynnämme 3D-tulostamista niin muovi- kuin metalliosien valmistuksessa. Tarjolla on kaikkia koneistamon työtehtäviä jäysteenpoistosta ohjelmointiin osaamistasosi mukaan. 

Kokoonpanossamme kootaan ja testataan kaikki Finn-Power tuotteet. Työtehtäviä on tarjolla niin mekaaniseen kokoonpanoon kuin sähköasennukseen liittyen, yhteistä tehtäville on vaatimus huolellisuudesta, kyvystä omaksua uusia asioita ja kyvystä työskennellä itsenäisesti annettujen tehtävien parissa. 

Logistiikan tehtävät liittyvät saapuvan materiaalin käsittelyyn ja varastointiin sekä asiakkaille lähtevien koneiden ja varaosien keräämiseen, pakkaamiseen ja lähettämiseen. Työkaluina käytetään yrityksen tietojärjestelmää sekä trukkia että nostureita. 

Myynti & Markkinointi

Etsimme Finn-Power puristinliiketoiminnan puolelle markkinointihenkistä kesätyöntekijää. Opiskelet mielellään myynti- tai markkinointitutkintoa ja omaat hyvät sosiaalisen median taidot.

Työtehtäviisi kyvyistäsi riippuen kuuluu yrityksen markkinointisuunnittelua, sisällön tuottamista, videoprojekteja, verkkosivujen uudistamista, verkkokauppaprojektiin osallistumista ja muita mahdollisia markkinointiin liittyviä tehtäviä. Kansainvälisessä yrityksessä englannin kielen taito on välttämätön.

Tuotekehitys

Tuotekehityksen toiminta jakautuu uusien tuotteiden suunnitteluun, nykyisten tuotteiden ylläpitoon sekä asiakaskohtaisten sovellusten ja työkalujen suunnitteluun. Tuotteiden kehittämiseen liittyy monipuolisia tehtäviä mekaniikka- ja sähkösuunnittelun, muotoilun, automaation ja ohjelmistosuunnittelun, prototyyppien kokoonpanon ja testaamisen sekä dokumentoinnin alueilla. Työtehtävien sisältö muotoutuu valittujen työntekijöiden osaamisen ja suuntautumisen perusteella.

Laadunhallinta ja asiakastuki

Asiakastuen ja laadunvarmistuksen tehtäviin kuuluu mm. asiakaspalautteen käsittelyä ja varaosatoimitusten hoitamista, toimittajien reklamointia sekä sisäisten poikkeamien käsittelyä.

Kaikkiin edellämainittuihin tehtäviin liittyy yhteistyö edellämainittujen tahojen kanssa, juurisyiden hakeminen ja korjaavien toimenpiteiden toteutus. Englannin kielen taito auttaa tehtävien hoitamisessa.